Arca lui Noe - stropește și descoperă

Arca lui Noe- stropește și descoperă este o carte unică în România. Povestea lui Noe este prezentată pentru cei mici într-un mod atractiv, cu imagini viu colorate pe care copiii le vor descoperi jucându-se cu apa.
După ce se ususcă apa, culorile se estompează, imaginea devine albă și copilul o poate lua de la capăt, stropind și descoperind din nou imaginile.

Noe era singurul om plăcut lui Dumnezeu într-o perioadă în care pământul era plin de oameni violenți și răi. Într-o lumea atât de coruptă Dumnezeu i-a zis lui Noe că va distruge lumea din cauza răutății oamenilor. El i-a spus lui Noe să-și construiască o arcă în care să-și urce familia și câte o pereche din fiecare viețuitoare. Dumnezeu i-a spus că va trimite un potop care va distruge totul. Noe l-a ascultat pe Dumnezeu care l-a protejat pe el, familia lui și animalele din arcă. A plouat timp de 40 de zile și 40 de nopți, după care pe cer a apărut un curcubeu. Acesta a fost legământul lui Dumnezeu cu Noe, prin care Dumnezeu a promis că nu va mai distruge niciodată lumea.

Copilul interiorizează mesajul biblic în mod firesc cu multă bucurie. Tot acest joc construiește în sufletul lui o bază vitală care îl va susține toată viața.

Materialul cărții este un material gen colac.
Cartea este vândută într-o husă transparentă care o face și mai elegantă ca și prezentare.

Este un cadou fascinant pentru copii până la vârsta de 4 ani.

Cartea a fost publicată pentru prima oară de către Scandinavia Publishing House din Copenhaga, Danemarca.

Ilustrații realizate de Liam Darcy.

Design copertă și layout de Gao Hanyu.

Cartea a fost publicată în Croația, Franța, Hong Kong, Olanda, Rusia, Slovacia, Africa de Sud, Coreea de Sud.

Stropește cu apă și vezi cum apar culorile!

http://dev.ubs.bible/librarie.societateabiblica.shop/product/stropeste-si-descopera-arca-lui-noe/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *