Dragi cititori, avem bucuria să vă anunțăm că Biblia – Speranță în suferință, o putetți găsi atât pe site-ul nostru: https://librarie.societateabiblica.org/product-category/biblia/biblia-speranta-in-suferinta/cât și la depozitul nostru.

Este o ediție tradusă din limba engleză, titlul original fiind: Beyond Suffering Bible. Colectivul editorial al Bibliei în limba engleză a fost coordonat de către Joni Eareckson Tada. Ea spune în cuvântul de introducere: ”Oricine deschide o ediție a Cuvântului lui Dumnezeu intitulată Biblia – Speranță în suferință are, cu siguranță, dorința de a înțelege cum lucrează mână Domnului în situații dificile.”

Biblia – Speranță în suferință ne oferă o multitudine de materiale auxiliare: prezentarea fiecărei cărți a Bibliei, portrete, devoțional, un cuvânt din partea lui Joni, repere biblice și teme suplimentare la final.

Biblia are 1341 pagini, format: 24,5 x 17,5 cm, interior color, cuvintele Domnului Isus cu roșu, coperta în 4 varinate. Traducerea, redactarea și tehnoredactarea au fost realizate în colaborare de Societatea Biblică Interconfesională din România și Asociația Biblică Română ”Casa Bibliei”.

Prețul ei este de 170 lei.

blank

blankblank

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *